ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Toki İlkokulu

Yusuf SUNGUR - Okul Müdürü

İlkokulu köyünde tamamlayan okul Müdürümüz, Ortaokul ve Lise tahsilini istanbul´da bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü başarı ilşe tamamlayarak 1994 yılında Iğdır İli Taşburun Kasabasında öğretmenliğe başlamıştır. 1996 yılında Çankırı´ya atanmış, ilimizin çeşitli köylerinde ve merkezde uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra 2016 yılında  Müdür Yardımcısı olarak idareciliğe başlamıştır. 2018 Yılında bünyesinde üç okul bulunan Korgun Şehit Komiser Veysel Çirişlioğlu İlkokulu, Korgun Ortaokulu ve Korgun İmam-Hatip Ortaokulu´na müdür olarak atanmıştır. 2018 yılından beri Korgun´da Okul Müdürlüğü görevini yürüten Yusuf SUNGUR; 28.07.2023 tarinde okulumuza müdür olarak atanmıştır.   Okul Müdürümüz halen görevine devam etmektedir.