ÇANKIRI / MERKEZ - Çankırı Toki İlkokulu

Çankırı İtfaiyesi ziyaretimizden kareler

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla kutlandı.

Bu aziz vatan için can veren şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

Başta Mustafa Kemal Atatürk ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulü Okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Nis

Her Gönülden Bir Kitap Projesi kapsamında, öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlamış oldukları kitapları Mareşal Çakmak İlkokulu'ndaki öğrencilere ulaştırdık.

Ock

TOKİ İlkokulu öğrencileri öğretmenleri ile birlikte "Yarenler Okuyor" projesi kapsamında hazırlamış oldukları afiş ve posterleri TOKİ bölgesinde bulunan bina giriş kapılarına, otobüs duraklarına, cami, market, sağlık ocağı, park gibi ortak kullanım alanlarına asarak farkındalık çalışmaları yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Sayın valimiz Abdullah AYAZ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Muammer ÖZTÜRK ve İl Sağlık Müdürümüz okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz

Okul Müdürümüz Melek DERNEK DULKADİR'in eTwinning Projesi

Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Eyl

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılımızı kutladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl